Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


 Kinesiske Opskrifter

Det_kineske_køkken - Ingredienser i det Kinesiske køkken  -

Brød: -

Fastfood/mellemmad:
Jian bing  - Lynstegte æg og tomater  - Wonton-bolsje  -

Fisk:
Dybstegt fisk med sur-sød sauce  - Goong Tod/Indbagte rejer  - Kinesisk rejegryde  - lavkarbo  - Sambusa  -

Flæsk/skinke:
Chop Suey  - Gua Bao  - Hong Shao Rou/Mao stil  - Kao yáng ròu chuàn  - Kinesisk Sur-Sod Kødret  - Svinekam i Crock-Pot  - Kinesisk svinekød med æg  - Sichuanfrikadeller  - Kødboller  - Orientalsk risret med svinekød  - San choy bau  - Sauté-skiver fra Peking  - Sur Sødt svinekød  - Svinekød i blommer  - Svinekød med æg  - Svinekød i sur-sød sauce  -

Fondue:

Frugt og grønsager:
Æggeris med svampe og bok choy  - Gobi Manchurian  - Grønne bønner  - Kai lan/Kinesisk broccoli  - Kinesisk agurkesalat  - Sur-søde grøntsager  - Nudler med grønne bønner  - Tom Kha talay/Wonton salat  -

  - Fjerkræ:
Andelår med 1000 års fond  - Chinese Egg Drop Soup  - Colavinger  - General Tso Kylling  - Gong Bao Chicken  - Kelpnudler med bok choy og kylling  - Kinesisk Høne  - Kung Pao kylling  - Kinesisk kylling  - Kung Pao kylling  - Kylling i sursød sovs  - Kylling med kokosfløde  - Beijing Kaoya/Pekingand  - Sesam- og Orangekylling  - Sprød kinesisk and  - Stærk kylling i wok  -

Kalve/okse kød:
Flammehav  - Forårsruller  - Kinesisk kalv og karry  - Kødboller i sursød tomatsovs  - Krydrede kødboller med Hoisin sause  - Okse shirataki-nudel salat  - Oksekød i wok  - Silkebløde æg  - Stegt oksekød med agurk  - Wokky boky  -

Salater: -

Saucer: -

Suppe:
Chilisuppe med nudler og kødboller  - Ingefærssuppe  - Kinasuppe  - Kinesisk nuddelsuppe  - Kinesisk nudelsuppeV2  - Pekingsuppe  - Wontonsuppe med koriander  -

Diverse:
Kinesisk fondue - Kinesiske kødboller  - Klar suppe med oksekød  - Majs-Kyllinge-suppe  - Mandarin pandekager  -