1 poulard eller lille høne
salt Og Peber
1/2 tsk stødt ingefær
8 chalotteløg
2 fed hvidløg
2 spsk olie
2 gulerødder
1/4 selleri
1/4 blegselleri
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
3 dl boullion
kinesisk soya
Fremgangsmåde
Skær hønen i ret små stykker uden ben og gnid dem med salt, peber og ingefær.
Kog benene af i 3-4 dl vand med salt, gulerødder og selleri.
Si bollionen og gem grønsagerne
Brun kødstykkerne sammen med hekkede chalotteløg og knust hvidløg i olie.
Tilsæt snittede blegselleri stængler, renset og strimlet peberfrugter og boullion og lad retten småsnurre under låg til alt er mørt.
Skær de kogte gulerødder og selleri i små terninger, vend dem i gryden og smag til med kinesisk soya