|
Beskrivelse |
|
|
|
16 plader forårsrulledej (tynde)
450 g hakket oksekød
1 løg
1 gulerod
1/2 rød peberfrugt
150 g hvidkål
50 g bambusskud
salt
peber
krydderier (efter smag f.eks. gurkemeje, cayennepeber eller kommen)
Rigeligt olie
Brun kødet i lidt olie i en gryde.
Hak løget og skær guleroden og peberfrugten i tern.
Snit hvidkål og bambusskud.
Kom alle grøntsagerne i gryden (bambusskudene skal først i lidt efter de
andre ting).
Lad det simre 5 minutter.
Kom ca. en "grydeskefuld" fyld på hver plade forårsrulledej, og rul
forårsrullerne sammen (ofte er det vist på pakken med forårsrulledej hvordan man
gør).
Steg forårsrullerne i rigeligt olie på panden.
Hold dem derefter varme i ovnen indtil servering.