|
Beskrivelse |
|
|
|
½ dl finhakket skalotteløg
½ fintsnittet porretop
2 tsk finhakket purløg
1 spsk groft revet selleri
50 g smør
100 g krabbekød
6 æg
4 spsk fløde
½ tsk det tredje krydderi
Hakket skalotteløg, fintsnittet porretop(det hvide benyttes ikke), fintsnittet purløg og groft revet selleri dampes i smør på en pande i 5 minutter.
Krabbekødet blandes sammen med urterne og varme igennem.
De 6 æg piskes sammen med fløden og det tredje krydderi, herefter hældes æggemassen på panden.
Der skrues op i 1 minut for kraftig varme, således at omeleten kan danne skorpe, derefter dæmpes varmen.
Løs af og til kanten med en kniv og prik i omeletten med en gaffel.
Når omeletten er færdig pyntes den med purløg og evt. krabbekød eller rejer, i Kina får man ofte kogte ris som tilbehør.