Tilbage til Kogebog -Tilbage til Kinesisk Kogebog

 

lavkarbo

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

½ dl finhakket skalotteløg
½ fintsnittet porretop
2 tsk finhakket purløg
1 spsk groft revet selleri
50 g smør
100 g krabbekød
6 æg
4 spsk fløde
½ tsk det tredje krydderi

Fremgangsmåde

Hakket skalotteløg, fintsnittet porretop(det hvide benyttes ikke), fintsnittet purløg og groft revet selleri dampes i smør på en pande i 5 minutter.

Krabbekødet blandes sammen med urterne og varme igennem.

De 6 æg piskes sammen med fløden og det tredje krydderi, herefter hældes æggemassen på panden.

Der skrues op i 1 minut for kraftig varme, således at omeleten kan danne skorpe, derefter dæmpes varmen.

Løs af og til kanten med en kniv og prik i omeletten med en gaffel.

Når omeletten er færdig pyntes den med purløg og evt. krabbekød eller rejer, i Kina får man ofte kogte ris som tilbehør.