|
Beskrivelse |
|
|
|
8 spsk kyllingefond
4 spsk sojasauce
4 spsk riseddike eller hvidvinseddike
8 spsk hoisinsauce
4 spsk sesamolie
8 spsk sukker
8 tsk majsstivelser
4 tsk chilipulver
4 spsk ingefær
4 fed hvidløg
2 friske chilier
ca. 560 g kyllingeinderfilet
1 hoved broccoli
10 gulerødder
200 g grønne bønner
12 champignoner
4 spsk olie
ris eller nudler
Bland kyllingefond, soja, eddike, hoisinsauce, sesamolie, sukker,
majsstivelse og chilipulver sammen i en skål.
Kom kyllingestykkerne i marinaden.
Hak ingefær og hvidløg fint.
Flæk chilien på langs og fjern kernerne.
Skær chilien i tynder strimler.
Skær broccolien i mundrette stykker, gulerødderne i tynde strimler og
champignonerne i kvarte.
Varm olien op til høj varme i en wok eller en gryde.
Svits hvidløg og ingefær ca. 10 sekunder inden chili og kylling tilsættes.
Når kyllingen er svitset på alle sider tilsættes broccoli og gulerødder.
Lad det svitse et par minutter inden bønner, champignoner og resten af marinaden
tilsættes.
Servér når grøntsagerne er møre, men stadig har bid, sammen med ris eller
nudler.