|
Beskrivelse |
|
|
|
Selve kyllingen
2 kyllingebryster uden skind og ben
1 dl mel
1 dl vand
Salt
1 tsk. bagepulver
2 æggehvider
3 tsk. maizena
1 tsk. olie
Saucen
1 dl ketchup
1 dl flydende honning
2 tsk. sukker
2 tsk. hvidvinseddike
1/2 dl vand
2 tsk. maizena
1 tsk. sesamolie
Saften fra en halv appelsin
Revet appelsinskal fra en enkelt appelsin
Sesamfrø
Smagsneutral olie i en halvstor mængde til stegning
Selve kyllingen
Skær kyllingen i stykker på et par centimeter.
Bland alle de øvrige ingredienser i en skål, og vend kyllingen deri, og steg
herefter i rigeligt olie til stykkerne er gyldne og sprøde.
Tag dem så op med en hulske, og læg dem på fedtsugende papir.
Steg en lille smule af gangen, så olien ikke bliver for kold i begyndelsen, for
så falder dejen bare af i stedet for at blive sprød.
Saucen
Bland det hele og kog op.
Lad det simre ved svag varme i fem minutter.