|
Beskrivelse
|
|
|
|
300 g okseinderlår i 2 cm tykke stykker
200 g shirataki nudler
1 stk. agurk
1 stk. rødløg
0.5 bdt. forårsløg
2 stk. gulerødder
1 stk. lille mango
0.5 bdt. koriander
1 stk. rød chili
1 fed hvidløg
2 spsk. soya
1 tsk. sesamolie
1 stk. lime
salt og peber
Krydr oksekøddet med salt og peber, og sted det cirka 2 minutter på hver side
på en pande med olivenolie.
Lad kødet hvile mens grønt ordnes.
Dræn nudlerne og skyl dem grundigt.
Overhæld dem med kogende vand, og lad dem trække mindst 2 minutter.
Dræn vandet fra inden de tilsættes retten.
Skær agurk og gulerødder i lange, tynde strimler (julienne).
Snit rødløg i tynde både, pil og pres hvidløg i en skål og hak chilien fint.
Skær mango i tern og snit forårsløg fint. Skyl og pluk koriander.
Dræn nudlerne og vend dem sammen med soya, sesamolie, chili og hvidløg.
Skær kød i tynde skiver, og vend det sammen med nudler og skåret grønt.
Smag til med soya, limeskal og -saft, og servér toppet med frisk koriander.