|
Beskrivelse |
|
|
|
600 gram kyllingevinger
Og saucen består af:
200ml cola
4spsk sojasauce
2spsk risvin
1tsk sesamolie
1 knivspids kinesisk femkrydderi
1tsk revet ingefær
1 fed hakket hvidløg
1 chili, i skiver
3 forårsløg, snittet, den hvide del
Lidt olie til at stege i
Den grønne del af forårsløgene som pynt
Bland nu saucen og hæld den sammen med vingerne, gerne i en plasticpose, så
det er nemt at fordele.
Lad dem marinere et par timer i køleskabet, eller endda natten over.
Lad så vingerne dryppe af og gem saucen til senere.
Varm olien i en wok eller pande. Steg vingerne et minuts tid på hver side ved
høj varme.
Skru ned for blusset og hæld saucen ved. Det hele skal nu simre omkring 20
minutter.
Vend en gang imellem.
Bliver det for klistret kan du hælde et skvæt vand, cola eller kyllingefond ved.
Vær så god at spise!
Vingerne er klar! Pynt med lidt grønt og server straks!