|
Beskrivelse |
|
|
|
400 g nudler (de tykke ægnudler er bedst – de fås i asiatiske supermarkeder)
60 g tørrede kinesiske svampe (f.eks. judasører, som ligeledes fås i asiatiske
supermarkeder)
1 dl sherry
400 g friske, grønne bønner
2 fed hvidløg
1 stort løg
4 spsk solsikkeolie
2 tsk soyasauce
1 dl hønsebouillon
4 tsk tahin
2 æg
Læg de tørrede svampe i blød i varmt vand i 15 minutter.
Hæld vandet væk, skær svampene i strimler og lad dem simre i sherry og lidt af
soyasaucen til næsten al væden er væk. Stil til side.
Varm olien i en wok og svits løg, hvidløg og bønner.
Tilsæt hønsebouillon, resten af soyaen, tahin og svampene.
Varm tingene godt igennem, og tilsæt så de færdige nudler, som blot skal ligge 3
minutter i varmt vand, så er de klar (men tjek lige pakken, for det afhænger
naturligvis af, hvilke nudler du har fået fingrene i).
Rør æggene sammen og vend i retten under middel varme, så det størkner en smule.
Server med soya, sød chilisauce og stærk chilisauce on the side – så kan folk
selv krydre det efter behag