Tilbage til Kogebog -Tilbage til Kinesisk Kogebog

 

Kung Pao kylling

Beskrivelse


 

 

Ingredienser

500 g. kyllingefilet
1 spsk. majsstivelse
2 spsk. sesamolie
3 spsk. hakkede forårsløg
3 fed hvidløg
1 tsk. chiliflager
½ tsk. stødt ingefær
2 spsk. riseddike
2 spsk. soya
2 tsk. sukker
1 dl. ristede saltede peanuts

Fremgangsmåde

Skær kyllingefileterne i tern (ca. 2,5 cm brede)
I en dyb tallerken vendes kyllingeternene i majsstivelsen.
Opvarm sesamolien i en wokgryde, og steg kyllingestykkerne deri (ca. 5-7 min.)
Tag kyllingestykkerne op ad wokgryden.
Steg nu de hakkede forårsløg i wokgryden sammen med hvidløg, chiliflager og stødt ingefær i ca. 15 sek.
I en lille skål blandes riseddike, soya og sukker.
Rør grundigt blandingen sammen og tilsæt derefter i wokgryden.
Tag kyllingestykkerne tilbage i wokgryden og bland grundigt.
Tilsæt peanuts.
Serveres sammen med ris eller couscous.