|
Beskrivelse |
|
|
|
400 g kylling i strimler
1 rød peberfrugt
1 squash
1 bdt forårsløg
300 g champignoner
lidt olie
2 spsk østerssauce
Marinade
1 rød chili (hakket)
2 fed hvidløg (hakket)
3 spsk sojasauce
1 tsk Sambal Oelek
1/2 dl olie
Sursød sovs
1 1/2 dl vand
2 dl eddike
3 spsk sukker
1 tsk Sambal Oelek
2 spsk tomatpuré
Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
Læg kødet i marinaden og lad det trække i ca. 1 time i køleskabet.
Skær paprika og squash i strimler. Forårsløgene vaskes og skæres i skiver.
Også champignonerne skæres i skiver.
Hæld lidt olie i en wok eller en dyb pande og varm det igennem før du
tilbereder grøntsagerne, som skal steges i 3-4 minutter, før de fjernes fra
wokken. Wokken tørres for olie.
Steg kødet i den tørre wok til det er gennemstegt.
Så kan resten af grøntsagerne tilsættes igen sammen med østerssovs.
Bland ingredienserne til sursød sovs sammen og hæld det over kødet og
grøntsagerne.
Lad dette stå og stege sammen i nogen minutter inden servering.
Server retten sammen med ris eller nudler.