Tilbage til Kogebog -Tilbage til Kinesisk Kogebog

 

Kinesisk kalv og karry

Ingredienser (4 pers)
1/2 kg kalvekød i tern
2 mellemstore løg
2 chilipebre
2 spsk karry
1 dl risvin eller tør sherry
1 dl hønsebouillon
2 fed hvidløg
olie

Fremgangsmåde
Løg og chilipeber skæres i tynde skiver og blandes sammen med kødet, sherry og karry. Dæk med køkkenfilm og stil blandingen i køleskabet, hvor den har godt af at trække et par timer. Varm olie i en wok, kom skiver af hvidløg ved og steg det marinerede kød og grøntsagerne ved stærk varme. Hæld bouillonen ved, og lad hele blandingen koge et par minutter. Servér med kogte, løse ris, og sæt eventuelt lidt ekstra smag på med et par dråber kinesisk soya.

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.