|
Beskrivelse |
|
|
|
250 gram Svinemørbrad, afpudset
250 gram Kyllingefilet uden skind og ben
3 spsk. Sherry. tør
3 spsk. Kinesisk soya
1 tsk. Maizena majsstivelse
1 tsk. Salt
1 tsk. Sukker
200 gram Champignoner
3 Gulerødder
1 ds. Bambusskud. konserves. saltet
2 Porre
125 gram Bønnespirer
1 dl. Olie
Skær kødet i helt tynde skiver, ca 1/3 cm tykke.
Det lader sig nemt gøre, hvis kødet lægges i fryseren, så det er halvtfrossent,
når det skal skæres ud.
Rør sherry, soja, maizena, salt og sukker sammen og hæld det over kødet.
Skær gulerødder og bambusskud i helt tynde strimler, porrerne i ganske tynde ringe og svampene i skiver.
Svits grønsagerne på en maget varm pande i halvdelen af olien, ca 3-4 min. Hæld grønsagerne i en skål.
Dup kødet fri for væde og svits det a et par gange i resten af olien.
Panden skal være meget varm, så kødet lukkes, før saften trænger ud.
Kødet vendes på panden hele tiden og steges i ca 3 min.
Bland grønsagerne i og smag til med sherry, soja og salt.
Server retten med løse ris.