|
Beskrivelse |
|
|
|
2 kyllingebryster skåret i tynde skiver
2 æg
1 forårsløg skåret i tynde skrå skiver
1 spsk risvin
1 1/2 liter hønsebouillon (jeg brugte den i dette indlæg omtalte bouillon – det
“hemmelige” pulver)
6 tørrede shitakisvampe, opblødt i vand 30 min. inden brug, og herefter skåret i
mindre skiver
1 spsk friskrevet ingefær
1 spsk maizena
3 spsk vand
Opvarm bouillon sammen med ingefær og risvin til det koger, og tilsæt så
kylling og svampe.
Skru ned og lad det simre en tid.
Bland vand og maizena, og tilsæt det til suppen.
Lad herefter suppen tykne let.
Pisk æggene let sammen, som herefter tilsættes suppen under let omrøring.
Suppen skal være taget fra varmen, når det sker – æggene skal nok tilberede sig,
da suppen jo stadig er lige omkring kogepunktet.
Pynt med forårsløg, og suppen er klar til servering.