|
Beskrivelse |
|
|
|
2 store løg, skåret i ringe
2 gulerødder, revet groft
3 kartofler, revet groft
1 fennikel, skåret i skiver
1/2 spidskål, finthakket
5 spsk sirup
1 tsk ingefær (stødt eller frisk)
1/2 tsk cayennepeber
1/2 dl hvidløgseddikke (eller 1/2 dl hvidvinseddikke med 1 fed presset hvidløg)
1/2 dl vand
150 g risnudler
En håndfuld ristede nødder til servering
Varm en god sjat olie godt op i en wok (eller en stor gryde).
Tilsæt sirup, ingefær og cayennepeber og lad det svitse kort.
Tilsæt grøntsager og svits det hele godt igennem.
Læg låg på og lad det simre i 10 minutter.
Hæld hvidløgseddikke og vand ved og lad det simre i endnu 10 minutter.
Læg risnudlerne over grøntsager og tilsæt evt. lidt mere vand.
Læg låg på og kog det i et par minutter, til nudlerne er bløde.
Server med lidt ristede nødder på toppen.
Hæld lidt soya over.