|
Beskrivelse
|
|
|
|
300 g okseinderlår i 2 cm tykke stykker
1 stk. bouillontern
1 l vand
1 stk. rødløg
1 pk. bønnespirer
0.5 bdt. frisk koriander
2 stk. gulerødder
1 stk. squash
2 stilk citrongræs
50 g ingefær
2 fed hvidløg
1 stk. grøn chili
soya
Kog 6 dl vand i en el-kedel.
Krydr kødet med salt og peber, og steg det i cirka 2 minutter på hver side på en
pande med olivenolie.
Lad kødet hvile mens grønt ordnes.
Dræn shiratakiperlerne og skyl dem grundigt.
Overhæld dem med kogende vand og lad dem trække i minimum to minutter.
Dræn vandet fra inden de tilsættes retten.
Snit rødløg fint, skyl bønnespirer, snit gulerødder og squash i lange, tynde
strimler (julienne).
Hak citrongræs, hvidløg og ingefær fint. Snit chili i tynde skiver.
Varm en stor gryde op med olivenolie, og sautér blandingen af citrongræs af.
Overhæld med kogende vand, og tilsæt bouillonterning.
Kog op og smag til med soya, limesaft og -skal.
Tilsæt drænede shiratakiperler, og lad det simre med suppen i 10 minutter.
Tilsæt alt grønt, og lad det småkoge, til det er mørt, men stadig har bid.
Server suppen i en skål toppet med oksekød, koriander og chili.