Tilbage til Kogebog - Frugt og Grønsager - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse |
|
|
|
honning
riseddike
soyasauce
hvidløg
ingefær
sort peber
2 forårsløg
75 g svampe – jeg brugte østershatte
4 blade bok choy
sesamfrø
75 g kogte ris
1 æg
soyasauce
Pisk marinaden sammen af honning, riseddike, soyasuace, presset hvidløg,
fintrevet ingefær og sort peber.
Hak forårsløgene forholdsvis fint. Rens svampene og del dem i mindre stykker.
Svits forårsløg og svampe i olie i ca. fem minutter til de bliver bløde.
Tilsæt marinaden og svits endnu nogle minutter.
Skyl pak choi-bladene, skær den nederste og mest grove del af.
Lad bladene dampe fem minutter i kogende vand til de er møre.
Lad dem afdryppe.
Til æggerisene piskes ægget sammen i en lille skål.
Varm lidt olie på panden og vend ægget rundt til de er stegt.
Tilsæt kogte ris og soyasauce og bland det hele.
Server risene sammen med pak choi og svampeblanding med et drys sesamfrø på toppen.