|
Beskrivelse |
|
|
|
3 fedd finhakket/revet hvitløk
1,5 ss finhakket/revet ingefær
3 ss flytende honning
3 ss soyasaus
3 ss cognac
2 ts sesamolje
2 ts kinesisk femkrydder
1,5 kg røkt svinekam
Vårløk
Kokt ris
Agurk & fennikelsalat
Bland sammen hvitløk, ingefær, honning, soyasaus, cognac, sesamolje og
femkrydder i en bolle.
Læg svinekamen i Crock-Pot gryden og gnid den godt ind med marinaden.
Mariner den i køleskapet i minst 4 timer, gerne natten over. Jeg gjorde den i
stand om aftene og lod den ligge i gryden natten over.
Sett gryden på komfur og kog den i 6 timer
Split kødet op med et par gafler Svinekammen faller næsten fra hinanden af sig selv Fjern eventuelle ben og fedt
Du kan holde de4n varm i ovn på ca 100 grader mens du laver resten
Si skysovsen som er i gryden
Læg kødet på et fad hæld lidt skysovs over
Hæld lidt fintskåret forårs løg over og server med varm, kogt ris og agurk &
fennikelsalat.
Agurk & fennikelsalat:
1 stk agurk
1 stk fennikel
1 dl æblecidereddik
1 dl vand
1 bunt koriander
1 ss sesamfrø
Skær agurk og fennikel i tynde skiver brug evt mandoli jern
Bland det med vand og æbkecidereddike.
Hak koriander.
Bland agurk og fennikel sammen og hell over eddiken.
Dryss over koriander og sesamfrø.