Tilbage til Kogebog - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


 Udenlandske opskrifter

Afrikanske - Amerikanske - Arabiske . Baltiske - Mellemøsten - Russisk - Sydamerika - England -  

AFRIKANSKE

Grønsager og lign

Oksekød/Svinekød/Lan

Brød og kager

Supper

Fastfood / Snack

Nshima

Afrikansk gryderet

Afrikansk brød

Chili suppe med oksekød

Afrikansk kødtimbale

Afrikansk oksegryde

Matusha


AMERIKANSKE US

Grønsager og lign

Oksekød/Svinekød/Lan

Brød og kager

Supper

Fastfood / Snack

Amerikanske revelsben

Amerikanske pandekager

Amerikansk røræg med ost

Amerikanske spareribs


Arabiske

Grønsager og lign

Oksekød/Svinekød/Lam

Brød og kager

Supper

Fastfood / Snack

Jurjaniya

Arabisk kebab

Langos

Salade Shirazi

Arabisk risgryde

Cigar börek

  Köfte kebab      
  Sfihar      
Domatesli pilavis Adana kebab      

Jurjaniya

Arabisk kebab

     

Salade Shirazi

Arabisk risgryde

     

Cigar börek

     
  Köfte kebab      
  Sfihar      
  Tyrkisk kartoffelgryde      
         
         

Baltiske

Grønsager og lign

Oksekød/Svinekød/Lam

Brød og kager

Supper

Fastfood / Snack

Bosnisk Cevapcici

Bosnisk æblekage

Cevapcici i Pitabrød

Kapma

Rumænsk Cevapcici

Chiftele

Sarmale

 Risiske og Polske

Grønsager og lign

Oksekød/Svinekød/Lam

Brød og kager

Supper

Fastfood / Snack

Polsk – Blomkaal Bortsch Polsk rabarberkage   Fyldte æg
  Russisk Borsh Russiske klejner   Blinis med stenbidderrogn
  Beuf stroganoff      
         

England

Grønsager og lign

Oksekød/Svinekød/Lam

Brød og kager

Supper

Fastfood / Snack

Blomkål med ostesauce Engelsk bøf i folie Kiksekage   Fish and chips
  Engelsk bøf Yorkshire pudding    
  Engelske korteletter      
  Pølseret i ovnen      
  Shepards pie      
         
         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brød: -
Fastfood/mellemmad:
Croque monsieur  -

Fisk:
Bouillabaisse  -

Flæsk/skinke:-
Fondue:

Foretter:
Quiche Lorraine  -

Frugt og grønsager:
Champignon og Gorgonzola sovs  - Fransk kartoffelgrating  -

Fjerkræ:
And à la Apicius  - Oeufs surprise  -

Kalve/okse kød:
Beuf en daube à la provence  - Boef Bourguignonne  - Boeuf à la mode  - Okseragoût  -

Salater:

Saucer:

Suppe:
Fransk løgsuppe  -

Diverse: -