Tilbage til Kogebog - Tilbage til Udenlanske Opskrifter
Beskrivelse:
|
|
800 gram Blomkål
Vand
Salt
Sauce:
3 dl. Blomkålsvand
2 spsk. Smør
2 spsk. Hvedemel
50 gram Revet ost, mozzarella 45+
Peberrod
Paprika *
Pynt:
1 spsk. Rasp
Fjern bladene fra kålen og del den i buketter.
Kog blomkålen i letsaltet vand.
Tag kålen op og læg den i et ovnfast fad.
Til saucen smeltes fedtstoffet i en gryde, og der bages op med mel og
blomkålsvand til en tyk sauce.
Tilsæt osten og rør godt til den er smeltet.
Smag stuvningen til med peber og paprika, og hæld den over kålen.
Drys med lidt ost eller rasp og sæt fadet i alm. ovn under grill øverst i
ovnen
5-10 minutter til retten har fået en gylden skorpe.