Tilbage til Kogebog - Tilbage til Udenlanske Opskrifter

Afrikansk brød med krydderier




 

Ingredienser  

5 dl. Vand
25 gram Gær
3 spsk. Olivenolie
2 tsk. Salt
125 gram Grahamsmel
50 gram Majsmel
2 tsk. Anis
6 spsk. Sesamfrø
400 gram Durummel

Fremgangsmåde  

Gæren røres ud i det lunkne vand. olien tilsættes.
Herefter kommes melet og krydderier i.
Hold lidt af melet tilbage, mængden afhænger af hvor tørt melet er.

Dejen hæver til dobbelt størrelse.

Løftes forsigtigt ud på bordet.
Skæres midt over til to brød.
Herefter kommes den forsigtigt på pladen.
Det er vigtigt, at der ikke æltes i dejen efter hævningen.
Dejen hæver ca. 30 minutter.

Bages ved 230 grader C. alm. ovn i 30 - 40 minutter.

Tip: