Tilbage til Kogebog - Tilbage til Udenlanske Opskrifter
Beskrivelse
|
|
Puds kødet godt af og kog det mørt i saltvand med en
krydderbuket af persille, timian, laurbærblad og evt. mynte.
Drys risene i 3 kopper kogende vand, der er tilsat 1 tsk. salt og 1 spsk. smør,
rør rundt, læg et tungt tætsluttende låg på og kog for svagt blus i 12 min. Sluk
og lad gryden stå i 12 min.
Svits karry i hed olie, drys mel over og lad det syde lidt.
Spæd med suppe fra kødet og fløde til en jævn, ikke for tyk sauce og smag til
krydderier.
Skær kødet i terninger og vend dem i saucen sammen med groft kokosmel eller
reven kokosnød.
Anret risen i en varm skål og hæld kød og sauce over.
Servering:
Serveres med mango chutney og ekstra paprika.