Tilbage til Kogebog - Tilbage til Udenlanske Opskrifter
Beskrivelse:
|
|
750 gram Kartofler
2 Æg
Salt
Peber
Fyld:
2 Løg
2 Gulerødder
20 gram Margarine
500 gram Lammekød, hakket *
1 spsk. Karry
0.5 dl Vand
2 Tomatpure. koncentreret
Salt
Peber
2 spsk. Rasp
20 gram Smør
Kartoflerne skrælles og koges møre i usaltet vand.
Vandet hældes fra og kartoflerne piskes til mos med æggene.
Mosen smages til med salt og peber.
Fyld:
Løg og gulerødder skæres i små tern og svitses i en gryde i margarinen sammen
med kød og karry.
Vand og tomatpure tilsættes, og fyldet smages til med salt og peber.
Fyldet fordeles i bunden af et ovnfastfad.
Kartofelmosen kommes over og drysses med rasp,
Lidt smørklatter fordeles øverst.
Stilles i ovnen på midterste ribbe ca 40 min. ved 200 grader, til overfladen er gylden.