Tilbage til Kogebog - Tilbage til Udenlanske Opskrifter
Bosnisk Cevapcici
|
|
Ingredienser |
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
2 Løg
1 fed Hvidløg
4 spsk. Persille, frisk
Salt
Peber
1.5 spsk. Hvedemel
Til pensling
2 spsk. Olie
Fremgangsmåde |
Kom det hakkede kød i en skål.
Pil løgene, hak dem Fint og bland dem i kødet sammen med knust hvidløg, hakket
persille, salt, friskkværnet peber og mel.
Ælt farsen god sammen og form dem til små, fingerkorte pølser.
Pensl pølserne godt med olie, læg dem på grillristen over bradepanden pg sæt dem under grillen med - ca 10 min. afstand - eller ved 250-300 grader C. alm. ovn - 8 - 10 min.
Vend pølserne, når halvdelen af stegetiden er gået og pensl dem før de steges færdig.
Serveres evt. med sur- eller landbrød og firnsnittet hvidkål vendt i en citronmarinade.
Tip: |