Tilbage til Kogebog - Tilbage til Udenlanske Opskrifter

Afrikansk kødtimbale




 

Ingredienser  

500 g. hakket oksekød
1-2 løg
olie
1 dåse abrikoser
2-3 tsk. karry
salt
peber
1 tyk skive franskbrød uden skorpe
2 dl. mælk
2 æg
1 lille håndfuld hakkede, smuttede mandler
6 laurbærblade

Fremgangsmåde  

Franskbrød lægges i blød i mælken.
Hakket løg og oksekød svitses i olien.

Brødet knuges og smuldres i sammen med krydderier og hakkede abrikoser (tag 4 fra til pynt).

Blandingen kommes i et smurt ildfast fad.
Æggene røres ud i mælken og hældes over.
Der drysses med de hakkede mandler, laurbæbladene stikkes i, og der pyntes med abrikoserne.

Retten stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30 min.

Serveres med løse ris. 

Tip: