Tilbage til Kogebog - Tilbage til Udenlanske Opskrifter

Adana kebab

Beskrivelse

 

 

 

   

Ingredienser

  • 500 g. lam
    200 g. løg
    2 spsk. olie
    1 tsk. flager af cayennepeber
    1 tsk. stødt cayennepeber
    1 tsk. Spids kommen
    Salt
    4 medium tomat
    3-4 grønne peberfrugter
    pitabrød
    1 bdt. persille
  • Fremgangsmåde

    Skær kødet ud i 8-10 stykker ca. 4x4 cm. og hak løgene fint.
    Bland alle ingredienserne undtaget tomater persille og peberfrugter i en skål og lad det stå i min. 20 minutter, helst natten over


    Klargør grillen


    Put kødet på de smurte grillspyd på langs.
    Plaser spydene på grillen.
    Skær tomater og grøn peber i halve og put dem på grillen ved siden af kødet

    Varm pitabrødet.

    Server med persille i pitabrødet og Adana kebab