Tilbage til Kogebog - Tilbage til Udenlanske Opskrifter

Amerikanske revelsben

Beskrivelse

 

 

 

   

Ingredienser

  • 1 kg. revelsben
  • krydderiblanding af:
    70 g. tomatpure koncentreret
    2 spsk. honning
    2 spsk. vand
    2 hakket skalotteløg
    2 fed presset hvidløg
    4 tsk. salt
    2 knsp. cayennepeber
  • Fremgangsmåde

    Læg kødet i en lille bradepande eller i et ovnfast fad.
    Rør krydderiblandingen sammen og smør den på kødets fedtside.
    Lad det trække køligt mindst et par timer.

    Sæt kødet i kold ovn og steg det ca. 1 1/4 time ved 180 grader C. alm. ovn på nederste rille, til det er mørt.
    Læg evt. folie over den sidste del af stegetiden, så overfladen ikke bliver for mørk.

    Lad kødet trække Ca. 20 min. efter stegningen, inden det skæres i skiver efter benene.