Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


 Vietnamesiske Opskrifter

Fastfood/mellemmad:
Bananpandekager  - Bun Cha  -

Fisk:
Panko-rejer  - Cá Chién sôt cá  - Friske forårsruller  - Mangosalat med rejer  -

Flæsk/skinke:
Bun Cha  - Com Chien Duong Chau  - Nudelsuppe med svinekød  - Wontons med nuoc cham  - Frikadeller med nudler  - Kødboller med salat  -

Frugt og Grønsager:

Fjerkræ:
Kelpnudler med bok choy  - Forårsruller med peanut dip  - Kylling med citrongræs  - Cha gio  - Vietnamesisk andesalat  - Vietnamesisk kyllingesalat  -

Kalve/okse kød:
Banh mi thit  - Vietnamisk Oksekødsgryde  - Vietnamesisk burger  - Vietnamesisk gryderet  - Millionbøf  - Vietnamesisk oksekødsret  - Pot au Feu  -

Vegetariske:
Bagte vietnamesiske forårsruller  - Banh tom  - Vietnamesiske ruller  - Forårsruller af rispapir V2 - Kartoffelkager  - Pandekager med svampefyld  -

Saucer:
Vietnamesiske saucer  -

Suppe:
Phở bò kho  - Pho  - Spicy oksekødssuppe  - kyllingsuppe  -

Deserter: