Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse:
|
|
Begynd med at lave peanutsaucen, så den kan stå og trække smag.
Snit løg, hvidløg, ingefær og citrongræs meget fint, og svits det i olie på
en medium varm pande – undgå, at det bliver brunt.
Tilsæt peanutbutter, limesaft, chili og sukker, og varm saucen igennem.
Varm ovnen op til 200 grader.
Fjern fedtet fra andebrysterne, krydr med salt og fordel hoisinsaucen ud over.
Steg kødet i et ildfast fad i ovnen i ca. 20 minutter, til det er mørt.
Tilbered vermicellinudlerne som anført på pakken.
Skær mango, gulerødder, ærter og forårsløg i tynde skiver.
Stil en stor, dyb skål med vand på midten af bordet, dyp rispapiret i vandet
i ca. 30 sekunder.
Læg på tallerkenen, fordel fyldet ud over, og rul sammen.
Spis rullerne med peanutsauce til.