Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
|
Beskrivelse:
|
|
Vietnamesisk salat
½ spidskål fintsnittet
3 gulerødder skåret i julienne
1 rødløg i fine skiver
Koriander grofthakket
1 fed hvidløg
1 bird chili
2 tsk. Coconot palm sugar
2 spsk. vietnamesisk fishsauce (den uden sukker)
2 spsk. Limesaft
½ tsk. Himalaya salt
Vietnamesisk dressing:
½ dl. Vietnamesisk fishsauce (uden sukker)
½ dl. Limesaft
1½ dl. Vand
½ dl. Coconot palm sugar
1 fed hvidløg finthakket
1 rød chili i skiver
1 forårsløg i skiver
Vietnamesiske meatballs:
500 g. svinefars
½ spsk. Arrowroot
3 spsk. Sød chilisauce
2 spsk. Coconut aminos (kan erstattes med soya som ikke er paleo)
2 fed revet hvidløg jeg burger en fint microplane jern
2 cm. Ingefær revet
Koriander finthakket
Thaibasilikum finthakket
Basilikum finthakket
1 tsk. Coconot palm sugar .
Vietnamesisk salat
Bland kål, gulerødder, rødløg og koriander i en skål.
Knus chili og hvidløg i en morter til en pasta og tilsæt derefter sukker,
fishsauce, limesaft og salt.
Mix til salt og sukker er opløst.
Bland dressingen i salaten og vend godt rundt.
Vietnamesisk dressing:
Bland lime, fishsauce, vand og sukker i en skår og rør til sukkeren er opløst.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Vietnamesiske meatballs:
500 g. svinefars
½ spsk. Arrowroot
3 spsk. Sød chilisauce
2 spsk. Coconut aminos (kan erstattes med soya som ikke er paleo)
2 fed revet hvidløg jeg burger en fint microplane jern
2 cm. Ingefær revet
Koriander finthakket
Thaibasilikum finthakket
Basilikum finthakket
1 tsk. Coconot palm sugar
Bland alle ingredienserne i en køkkenmaskine med en k-spade.
Lad dejen trække i 15 min inden frikadellerne formes og steges på en pande.
Inden anretning hældes lidt vietnamesisk dressing over salaten så den står
knivskarp og frisk.