Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse:Bun Cha serveres i en skål med dipsauce pr.
person og så et fælles fad med salat og
krydderurter, et fælles fad med nudler, et
fælles fad med frikadeller og en fælles skål med
bacon. |
|
Skær salaten i strimler.
Pil blandene af krydderurterne og bland dem med salaten
Nudlerne koges efter anvisningerne på pakken
– Dip sauce –
Rør vand, sukker, limesaft, fiskesauce og eddike sammen.
Skær gulerødder og glaskål i tynde stykker og bland dem i saucen.
– Bacon –
Skær bacon mindre stykker og steg det let sprødt på panden.
Læg baconen på fedtsugende papir og gem det afsmeltede fedt til at stege
frikadellerne i.
– Frikadeller –
Hak hvidløg, skalotteløg og citrongræs fint.
Bland med det hakkede svinekød, rørsukker, fiskesauce og krydder med salt og
peber.
Rør det samme til en fars og form små flade frikadeller.
Steg frikadellerne i fedtet fra baconen.