Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse:
|
|
Dej:
2 fed hvidløg
1 bdt. forårsløg
1 æg
1 spsk. Maizena
100 g. mel
2 tsk. salt
2 tsk. sukker
3 tsk. gurkemeje
1 tsk. hakket tørret chili
1 dl. vand
Fyld:
12 tigerrejer el. ca. 24 almindelige
100 g. kartoffel
100 g. sød kartoffel
Dejen - klar til at komme på panden.
Hak hvidløg og forårsløg fint.
Pisk alle ingredienser til dejen sammen, og lad den hvile mindst i 1 time i
køleskabet.
Skræl alle kartoflerne og skær dem i tynde strimler (jeg skar dem i tynde
skiver, så mine ser lidt grovere ud) og
læg dem i koldt vand i mindst 10 minutter, så de ikke tager farve.
Si vandet fra kartoflerne og tør strimlerne.
Vend dem i dejen.
Varm en stor pande op med 4 spsk. olie og fordel dejblandingen med en spiseske i
små runde kager.
Der bliver cirka 22-24 kager.
Læg derefter 1-2 almindelige rejer på hver kage og steg, til kagerne er let
gyldne og sprøde