Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Vietnamesisk oksekødsret

Beskrivelse:


 

 

   

Ingredienser

2 magre oksebøffer, mørbrad eller tyksteg(ca 150 g)
150 g babymajs
1 stor agurk
1 lille rødløg
3 spsk. hakkede koriander
4 spsk. risvinseddike
4 Spsk. sød chilisauce
2 Spsk. ristede sesamfrø

Fremgangsmåde

Steg bøfferne på en opvarmet pande ca. 3 min. på hver side.
Lad kødet hvile i 15 min. og skær kødet i tynde skiver.
Kog majsene i 4 min og afkøl dem under den kolde hane.
Flæk agurken i to på langs, fjern det bløde langs, fjern det bløde midterparti med en ske, og skær agurken i 5 mm tynde skiver.
Kom oksekød, majs, agurk, løg og hakkede koriander i en stor skål.
Rør eddike og chilisauce i og bland. Pynt med ristede sesamfrø.