Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse
|
|
|
|
250 g hakket oksekød
2 spsk. olie
1 stk. løg
200 g gulerod
1 spsk. fiskesauce
0.5 tsk. sort peber
1 stk. romainesalat
50 g mynte
8 stk. burgerboller
4 dl fiskedipsauce (færdiglavet)
Skyl salat og mynte, og lad det stå klar på et stort fad med fiskedipsauce.
Halvér burgerbollerne, og damp dem i en gryde eller læg dem eventuelt på en
tallerken og tilsæt 1-2 spsk. vand med film over.
Damp dem i mikroovnen i cirka 4 sekunder.
Hak løg og gulerødder.
Varm en pande med olie, og sautér grøntsagerne til de er halvstegte.
Tilsæt så kødet.
Når kødet er stegt, smages det til med fiskesauce og peber.
Anret på fire tallerkener med to halve boller på hver, og læg fyldet på
bollerne.
Servér med salatfadet, hvor gæsten tager et stort salatblad med masser af mynte
til én bolle med fyld. Rul salaten om bollen og dyb i saucen.