Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse:
Måske du har et par andebryster tilovers i fryseren efter julen? |
|
2 andebryster (ca 300 g)
2-4 forårsløg
1/2 agurk
1 dl thai fiskesauce
1-2 fed hvidløg
2 spsk brun farin
1 stor rød udkernet chili
1 stor grøn udkernet chili
2 skalotteløg
Skindsiden på andebrysterne ridses og gnides med salt, hvorefter andebrystene
brunes på panden med skindsiden nedad
Herefter færdigsteges for svag varme i ca. 12-16 minutter - og vendes flere
gange undervejs
Når andebrysterne er færdige, skal de trække under sølvpapir i ca. 15 minutter,
hvorefter de skæres i tynde skiver
Udkern agurken og skær den i små stykker sammen med forårsløgene
Fiskesauce, hvidløg, brun farin, chilier og løg blendes til en lind sauce,
hvorefter den varmes op i en gryde og koges under omrøring i ca. 2 minutter
Hjertesalaten skylles og anrettes i hele blade i dybe tallerkener
Kom de tyndtskåret andebryststykker oven på salaten, , drys med agurk og
forårsløg og slut af med at hælde den varme sauce over