Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse:Hanoiruller vietnamesiske forårsruller af rispapirTræt af frosne forårsruller fyldt med hakkekød og hvidkål? Så prøv de her friske hjemmelavede forårsruller af rispapir. De er så fandens nemme at tilberede, selv dig som ikke har afsluttet folkeskolen kan tilberede dem. Mange kommer rå grønsager i rullerne, men jeg kan bedst lide varme forårsruller. Så derfor svitser jeg fyldet inden de kommes i rispapiret. |
|
1 ds. kokosmælk
2 l. vand
1 stk. boullionterning
10 cm. revet ingefær
1 spsk. fisksovs
2 spsk. soya
1 tsk. spidskommen
1-2 spsk. grøn karrypasta
en lille pk. sukkerærter
250 g. brune championer
1 stk. lille spidskål
1 stk. fennikel
2 bundt forårsløg i ringe
6 stk. limeblade
evt. nudler
frisk mynte
frisk koriander
lime frugter
2 stk. røde chilier skåret i ringe
Udben kylling lår skær kødet i 3x3 cm.
Kom olie i en gryde og varm det op inden rød karry pasta tilsættes. Svits det
røde karry paste i ca 1-2 minutter.
Tilsæt karry og lad det brune af inden der tilsættes 3 spsk. kokosmælk og rør i
2 minutter.
Tilsæt kyllingkødet og brun det af på alle sider.
Tilsæt så resten af kokosmælken, kartofler, løg, fiskesauce, kethup og sukker og
lad det simre i 20 minutter.
Serveres med ris.