Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Forårsruller af rispapir

Beskrivelse:

Hanoiruller vietnamesiske forårsruller af rispapir

Træt af frosne forårsruller fyldt med hakkekød og hvidkål?
Så prøv de her friske hjemmelavede forårsruller af rispapir.
De er så fandens nemme at tilberede, selv dig som ikke har afsluttet folkeskolen kan tilberede dem.
Mange kommer rå grønsager i rullerne, men jeg kan bedst lide varme forårsruller.
Så derfor svitser jeg fyldet inden de kommes i rispapiret.

 

   

Ingredienser

1 ds. kokosmælk
2 l. vand
1 stk. boullionterning
10 cm. revet ingefær
1 spsk. fisksovs
2 spsk. soya
1 tsk. spidskommen
1-2 spsk. grøn karrypasta
en lille pk. sukkerærter

 

250 g. brune championer
1 stk. lille spidskål
1 stk. fennikel
2 bundt forårsløg i ringe
6 stk. limeblade
evt. nudler
frisk mynte
frisk koriander
lime frugter
2 stk. røde chilier skåret i ringe

 

 

Fremgangsmåde

Udben kylling lår skær kødet i 3x3 cm.

Kom olie i en gryde og varm det op inden rød karry pasta tilsættes. Svits det røde karry paste i ca 1-2 minutter.
Tilsæt karry og lad det brune af inden der tilsættes 3 spsk. kokosmælk og rør i 2 minutter.

Tilsæt kyllingkødet og brun det af på alle sider.

Tilsæt så resten af kokosmælken, kartofler, løg, fiskesauce, kethup og sukker og lad det simre i 20 minutter.

Pas på med det rispapir. Det klæber hvis det bliver lagt forkert :(

Serveres med ris.