Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse:
|
|
1. Skær den øverste halvdel af citrongræsstænglerne af og kassér.
Pil de yderste blade af og kassér og skær det inderste af græsset i skiver.
Blend citrongræs sammen med limeblade, hvidløg, chili, skalotteløg, ingefær,
fishsauce og sukker til en grov marinade.
2. Kom kyllingen i en pose og hæld marinaden over.
Fordel marinaden over kødet og lad det trække på køl et par timer eller til
næste dag.
3. Vask og tør salaten og del den i hele blade.
Snit forårsløg fint og skær gulerødder i tynde strimler eller riv dem groft.
4. Varm olien i en pande eller wok og steg kyllingen ved hård varme i ca. 5
min til den er gennemstegt.
Server kyllingen i salatblade med gulerødder, forårsløg og sesamfrø over.