Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Cá Chién sôt cá
Stegt fisk I tomatsouce

Beskrivelse


 

   

Ingredienser

1 fed hvidløg
1 stk porre (kun den hvide del)
2 spsk olie
1 skive fisk (ca. 250gr 2 cm tyk SEJ, Torsk, Kuller el. lign.)
1 stk tomat
2 spsk fiskesouce
1 tsk sukker
friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Skær porre og hvidløg I papirtynde skiver.
    Skær tomaten I små stykker.
    Varm olien på en pande og læg fisken på, steg den til den er pæn brun på begge sidder, og læg den så på et opvarmet fad.
  • Fjern overflødig olie efter fiske så der kun er ca. 2 tsk. tilbage, læg så porre og hvidløg på og steg dem til de er gyldne.
    Tilsæt tomat og rør godt.
  • Tilsæt fiskesauce, sukker og peber.
  • Lad det nu småkoge I ca. 1 min. og hæld det over fisken
  • Serveres med kogte ris og salat