Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse:
|
|
1. Varm ovnen op til 220 grader.
Kom alle ingredienser til farsen undtagen citrongræs i en foodprocessor og blend
sammen til en ensartet fars.
Fjern de yderste blade af citrongræs-stænglerne.
Fugt hænderne og klem farsen fast omkring den nederste halvdel af hver
citrongræsstængel – ligesom til en slags kebab.
Læg spyddene i en stor bradepande med bagepapir i og steg dem i ovnen i 10 min.
Farsen hæver op pga. bagepulver, men trækker sig sammen igen, når de køler lidt
ned.
2. Lav imens suppen.
Hak hvidløg fint og snur det i olie i en gryde.
Kom ingefær og anis i og hæld suppen over.
Brug Fish Sauce til at salte med.
Kog risnudlerne i en anden gryde efter pakkens anvisning og skyl dem godt i
koldt vand.
3. Snit bønnerne i tynde strimler og rens bønnespirer.
Rens og snit forårsløg i strimler. Anret suppen i skåle og servér således: kom
nudler, grøntsager og friske urter i hver sin skål.
Derefter et eller to spyd og hæld så dampende varm suppe over.
Drys evt. med chili.