Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til Vietnam Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Bananpandekager

Beskrivelse:

Om det er en dagvandring i det veitnamesiske højland eller en arbejdsdag i den danske vinterkulde, er bananpandekager den morgenmad der kan få mig igennem :-)
 

   

Ingredienser

  • 1 æg
    20 g smør
    20 g sukker
    1 dl mælk
    50 mel
    1-2 bananer
  • Fremgangsmåde

     

    Rør æg, sukker og mælk sammen.
    Smelt smøret og rør det i sammen med melet.

    Steg panedkagerne i smør.

    Når pandekagerne vendes, lægges der skiver af banan på den en halvdel, så de får lidt varme, mens pandekagen steger færdig på undersiden.

    Halvdelen af pandekagen vendes henover bananskiverne når undersiden er stegt færdig.

    Hæld lidt flydende honning over pandekagerne.

    Server og nyd – gerne med vietnamesisk kaffe til