Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


  Japanske Opskrifter

Hjælp til Japanske opskrifter -

Brød: -
Fastfood/mellemmad:
Wasabibagels  -

Fisk:
Farserede dampede blæksprutter  - Panko-rejer og stegte nudler  - Salat med kinarejer  - Sashimi  - Sushiris med rejer  -

Flæsk/skinke:
Chahsu Pork  - Japansk mørbrad  - Japansk svine-sauté  - Katsudon  - Okonomiyaki med bacon og kål  - Tonkotsu/ramensuppen fra syd  -

Fondue:

Frugt og grønsager:
Dashi  - Sushiris  - Tempura med grønsager  - Vegetarisk ramen med miso og tang  -

Fjerkræ:
Gomoku meshi  - Marineret kylling med bok choy  - Omeletrulle  - Shirataki nudler i Rød karry  - Sød chilikylling  - Tsukune/kyllingekødboller  -

Kalve/okse kød:
Gyodon/Japansk okseret på ris  - Niko-Jaga  - Sukiyaki  - Teriyakibøf  -

Salater:
Japansk salat  -

Saucer:
Ingefær-Sojasauce  -

Suppe:
Healing-suppe  - Misosuppe  -

Diverse: