Tilbage til Kogebog
-
Asiatiske Opskrifter
-
Tilbage til FORSIDEN
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.
Japanske O
pskrifter
Hjælp til Japanske opskrifter
-
Brød
: -
Fastfood
/mellemmad:
Wasabibagels
-
Fisk
:
Farserede dampede blæksprutter
-
Panko-rejer og stegte nudler
-
Salat med kinarejer
-
Sashimi
-
Sushiris med rejer
-
Flæsk/skinke
:
Chahsu Pork
-
Japansk mørbrad
-
Japansk svine-sauté
-
Katsudon
-
Okonomiyaki med bacon og kål
-
Tonkotsu/ramensuppen fra syd
-
Fondue
:
Frugt
og grønsager:
Dashi
-
Sushiris
-
Tempura med grønsager
-
Vegetarisk ramen med miso og tang
-
Fjerkræ
:
Gomoku meshi
-
Marineret kylling med bok choy
-
Omeletrulle
-
Shirataki nudler i Rød karry
-
Sød chilikylling
-
Tsukune/kyllingekødboller
-
Kalve/okse kød
:
Gyodon/Japansk okseret på ris
-
Niko-Jaga
-
Sukiyaki
-
Teriyakibøf
-
Salater:
Japansk salat
-
Saucer
:
Ingefær-Sojasauce
-
Suppe
:
Healing-suppe
-
Misosuppe
-
Diverse: