Tilbage til Kogebog - Japanske Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse |
|
|
|
6 små blæksprutter uden arme, indvolde og den slags
500 g hakket svinekød
4 vandkastanjer, finthakkede
6 tørrede kinesiske svampe, udblødt i vand
2 spsk sesamolie
1 spidskål, strimlet
1 håndfuld sesamfrø
2 spsk soya
1 tsk frisk ingefær, revet
1 tsk chilipulver
1 tsk flormelis
1 tsk maizena
Hak svampene fint og bland dem de hakkede vandkastanjer.
Bland herefter det hele sammen med kødet og 1 spsk olie.
Kom fyldet i blæksprutterne, og luk dem med en tandstikker eller en kødnål.
Damp dem i 15 minutter.
Imens laves kålen:
Opvarm de resterende olie i en wok og smid kålen deri.
Lynsteg i 3-4 minutter.
Pisk soya, ingefær, chili, melis og maizena sammen, og hæld det ud over kålen,
som skal steges videre i 2-3 minutter.
Drys herefter sesamfrøene over og servér sammen med sprutterne.