Tilbage til Kogebog - Japanske Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse |
|
|
|
5 skiver frisk ingefær
100 g. champignon
1 forårsløg
75-100 g. spinatblade
2 kyllingebouillonterninger
I en gryde sættes 1 liter vand med 2 kyllingebouillonterninger i kog sammen
med 5 skiver frisk ingefær.
Lad det simre i 15 minutter.
I mellemtiden skæres svampene i skiver og spinaten hakket meget groft.
Skær også forårsløget i tynde skiver.
Tilføj svampene og lad det simre i 1 minut.
Tilføj herefter spinaten (tilpas selv mængden af spinat, vi foretrækker lidt
ekstra).
Sluk varmen og tilføj forårsløg.
Fjern ingefærskiverne.
Server – kan drikkes og spises med pinde, eller bare med ske som en suppe.