Tilbage til Kogebog - Japanske Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Healing-suppe

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

5 skiver frisk ingefær
100 g. champignon
1 forårsløg
75-100 g. spinatblade
2 kyllingebouillonterninger

Fremgangsmåde

I en gryde sættes 1 liter vand med 2 kyllingebouillonterninger i kog sammen med 5 skiver frisk ingefær.
Lad det simre i 15 minutter.

I mellemtiden skæres svampene i skiver og spinaten hakket meget groft.
Skær også forårsløget i tynde skiver.

Tilføj svampene og lad det simre i 1 minut.
Tilføj herefter spinaten (tilpas selv mængden af spinat, vi foretrækker lidt ekstra).

Sluk varmen og tilføj forårsløg.
Fjern ingefærskiverne.

Server – kan drikkes og spises med pinde, eller bare med ske som en suppe.