Tilbage til Kogebog - Japanske Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse
|
|
|
|
Rød karry
2 stilk citrongræs
3 fed hvidløg
50 g ingefær
2 stk. røde chilier
1 ds. tomatpure
Shirataki nudler
200 g Shirataki nudler
300 g kyllingebryst
2 stk. rød peber
1 stk. rødløg
4 stk. gulerødder
1 stilk spidskål
4 stk. kafir limeblade
1 ds. kokosmælk
2 dl vand
2 stk. lime
salt og peber
sød basilikum eller frisk koriander
Rød karry:
skær citrongræs i tynde skiver og blend det med ingefær, hvidløg og chili.
Tilsæt tomatpuré og blend.
Shirataki nudler:
Dræn nudlerne og skyl dem grundigt.
Overhæld nudlerne med kogende vand og lad dem trække i mindst 2 minutter.
Dræn vandet fra inden de tilsættes retten.
Snit løg i 10 både, skær peberfrugt i strimler og gulerødder i mundrettet
stykker på skrå.
Snit spidskål i brede bånd.
Skær kyllingen i mundrette stykker, og krydr med slat og peber.
Steg af på en pande med olivenolie i 1-2 minutter til stykkerne er saftige og
gennemstegte.
Varm en stor gryde eller wok op, og rist den røde karrypasta af i 1 minut.
Tilsæt gulerødder, peberfrugt og løg, og sautér i 1-2 minutter.
Tilsæt nudler, overhæld med kokosmælk og vand, kog og krydr med salt.
Skru ned for retten og lad den simre i 15 minutter.
Tilsæt kål og kylling, og kog hurtigt op igen til kålen er let tilberedt.
Server toppet med sød basilikum/frisk koriander og limebåde.