Tilbage til Kogebog - Japanske Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse
|
|
|
|
300 g hakket kylling
1 fed hvidløg
10 g finthakket ingefær
2 stk. forårsløg
10 stk. blade mynte eller shizo blade
1 spsk. ristet sesam olie
3 spsk. soja
1 stk. æggehvide
salt
8 stk. træspyd
Dip
0.5 dl soja
1 stk. æggeblomme
ristet sesam
Tænd ovnen på 180 grader.
Læg træspyddene i blød i kold vand.
Snit forårsløg og mynteblade fint.
Rør fars sammen med salt, hvidløg, ingefær og fint snittet forårsløg og mynte.
Tilsæt soja, sesamolie og æggehvide og rør sammen til en ensartet konsistens.
Form 24 kødboller og spid tre på hvert spyd.
Læg spyddene på bagepapir på en bageplade og bag dem i ovnen 7-9 minutter til de
er helt faste og gennemtilberedte.
Server Tsukune på et fad med en skål med soya og æggeblomme på siden.
Æggeblommen røres ud i skålen inden servering.