Tilbage til Kogebog - Japanske Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse
|
|
|
|
2 stk. løg
300 g hakket oksekød
2 spsk. Mirin (eller vand med 1 tsk. honning)
2 spsk. soja
1 dl fond/bouillon (okse, hønse eller grøntsags)
4 stk. æg
150 g ris
3 stk. forårsløg
ristet sesamfrø
salt
Kog ris efter pakkens anvisning.
Pil og snit løg og forårsløg helt fint.
Karamelliser løg i en gryde med lidt olie og salt.
Tilsæt oksekødet og steg indtil det er gennemstegt.
Tilsæt soya, mirin og fond.
Kog op.
Skru ned og lad retten simre i 10-20 minutter til saucen er reduceret ind til en
kraftig sky.
Smag til med soya og mirin og vend forårsløg i.
Steg 4 spejlæg.
Server ris i en skål toppet med okse og drys med ristet sesam og spejlæg.