Tilbage til Kogebog - Japanske Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse |
|
|
|
500 g. kylling i strimler
1 bdt. forårsløg
2 gulerødder skåret i skrå skiver
1 squash skåret i skrå skiver
2 fed finthakket hvidløg
4 spsk. sweet chili dip sauce
4 spsk. limesauce
3 tsk. sukker
3 spsk. fiskesovs
4 spsk. olie til stegning
evt. saltede peanuts til servering
Opvarm en wok og put olie og hvidløg i.
Tilsæt kyllingestrimlerne, og lad dem stege i ca. 5 min ved stærk varme med den
søde chilisauce og limesaften.
Husk at røre det meste af tiden.
Tag derefter kyllingen af wokgryden, og steg grønsagerne med de resterende
krydderier.
Tilsæt evt. lidt mere olie.
Tilsæt lidt vand, og kom kyllingestrimlerne tilbage i wokgryden med grønsagerne.
Smag til med sukker og fiskesovs.
Tip: Serveres med ris og saltede peanuts.