Tilbage til Kogebog - Japanske Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Sød chilikylling

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

500 g. kylling i strimler
1 bdt. forårsløg
2 gulerødder skåret i skrå skiver
1 squash skåret i skrå skiver
2 fed finthakket hvidløg
4 spsk. sweet chili dip sauce
4 spsk. limesauce
3 tsk. sukker
3 spsk. fiskesovs
4 spsk. olie til stegning
evt. saltede peanuts til servering

Fremgangsmåde

Opvarm en wok og put olie og hvidløg i.
Tilsæt kyllingestrimlerne, og lad dem stege i ca. 5 min ved stærk varme med den søde chilisauce og limesaften.
Husk at røre det meste af tiden.
Tag derefter kyllingen af wokgryden, og steg grønsagerne med de resterende krydderier.
Tilsæt evt. lidt mere olie.
Tilsæt lidt vand, og kom kyllingestrimlerne tilbage i wokgryden med grønsagerne.
Smag til med sukker og fiskesovs.

Tip: Serveres med ris og saltede peanuts.