Tilbage til Kogebog - Japanske Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Niko-Jaga

Ingredienser (4 personer)

400 g skært oksekød; inderlår, filet eller endnu bedre højreb
1 porre
3 store løg
8 shitake svampe
1 tofu-blok
4 store kartofler
3 spsk sukker
2 dl soya
6 dl fiskebouillon

Fremgangsmåde

Skær løgene i kvarte.
Skær porren i små stykker på ca. 2 cm.
Skær tofuen i tern på ca. 2x2 cm.
Skær oksekødet i tynde skiver. Skær kartoflerne i 2x2 cm. tern.
Kog kartoflerne møre for sig i letsaltet vand.
Kog løg, kød og svampe i 20 minutter i bouillon tilsat soya og sukker.
Tilsæt tofu og kartoffelstykkerne.
Lad det simre i 5 minutter.
Tilsæt porrestykkerne og kog yderligere ca. 5 minutter til de er møre.

Servering

Ris og sake gives til.

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.