Tilbage til Kogebog - Japanske Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


Japansk svine-sauté med ingefær

Ingredienser (4 pers)
500 g mager afpudset svinefilet
2 spsk olie
200 g bambusskud (fra dåse)
4 stilke bladselleri
1 stor squash (ca. 500g)
2 mellemstore porrer
MARINADE:
1 spsk frisk revet ingefær
1 dl soyasauce
2 spsk farin
2 spsk tør sherry eller sake

TILBEHØR:
løse ris

Fremgangsmåde
Skær kødet i meget tynde skiver (2-3 mm).
Rør marinaden sammen.
Rens de friske grøntsager og snit dem fint.
Skær bambusskudene i strimler.
Varm olien i en wok.
Brun kødskiverne ved god varme under konstant omrøring ca. 2 minutter.
Tag kødet op.
Svits porre og bladselleri ved god varme ca. 2 minutter under konstant omrøring.
Læg squash og bambusskud i gryden og svits 1 minut mere.
Læg kødet tilbage i gryden og hæld marinaden over.
Rør igennem og lad retten sautere nogle minutter under låg.

Servér sautéen med løse ris.


Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.