Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


 Indonesiske Opskrifter

Brød:

Fastfood/mellemmad:

Fisk:
Chilli Garlic Gamba  - Mango koriander Rejer  - Sur søde krebsehaler  -

Flæsk/skinke:
Bami Goreng   - Chilli Koriander rosenkål  - Ketjap spyd med nudler  -  Sur søde nudler  -

Foretter:

Frugt og Grønsager:

Fjerkræ:
Ajam pedis med ananas  - Grillspid m/ kyllingekød  - Soto ayam  - Nasi goreng  - Ayam Goreng  - Kylling med cashewnødder  - Citrongræs kylling  - Satay-kyllingespyd  - Tjap Tjai med kylling  - Wrap Ajam pedis  -

Kalve/okse kød:
Oksekød Broccoli  - Beef stew semoor  - Javagryde  - Daging Masak Asam  - Nasi Goreng  - Kalvekød Koteletter  -

Vegetariks:
Gado gado med kropuk  - Indonesiske stegte ris  - Oriental omelet  - Pisang kerrie dengan klappa  -

Salater:

Saucer:
Satay med peanut sauce  -

Suppe:
Asperagus-laks suppe  - Gulerod-Lemon Soup  - Indonesisk rejesuppe  - Indonesisk Karrysuppe  - Orientalsk Kylling suppe  -

 

  -  

Deserter: