Tilbage til Kogebog
-
Asiatiske Opskrifter
-
Tilbage til FORSIDEN
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.
Indonesiske
Opskrifter
Brød
:
Fastfood
/mellemmad:
Fisk
:
Chilli Garlic Gamba
-
Mango koriander Rejer
-
Sur søde krebsehaler
-
Flæsk/skinke
:
Bami Goreng
-
Chilli Koriander rosenkål
-
Ketjap spyd med nudler
-
Sur søde nudler
-
Foretter
:
Frugt
og Grønsager:
Fjerkræ
:
Ajam pedis med ananas
-
Grillspid m/ kyllingekød
-
Soto ayam
-
Nasi goreng
-
Ayam Goreng
-
Kylling med cashewnødder
-
Citrongræs kylling
-
Satay-kyllingespyd
-
Tjap Tjai med kylling
-
Wrap Ajam pedis
-
Kalve/okse kød
:
Oksekød Broccoli
-
Beef stew semoor
-
Javagryde
-
Daging Masak Asam
-
Nasi Goreng
-
Kalvekød Koteletter
-
Vegetariks
:
Gado gado med kropuk
-
Indonesiske stegte ris
-
Oriental omelet
-
Pisang kerrie dengan klappa
-
Salater:
Saucer
:
Satay med peanut sauce
-
Suppe
:
Asperagus-laks suppe
-
Gulerod-Lemon Soup
-
Indonesisk rejesuppe
-
Indonesisk Karrysuppe
-
Orientalsk Kylling suppe
-
-
Deserter: